schadegarant-2.jpg

Schade- en ruitreparatie

Schade aan uw auto. Vervelend en soms ook best ingewikkeld.

Wij helpen u bij het oplossen van de problemen. U ontvangt vakkundige hulp bij het invullen van het schadeformulier en u krijgt meteen een vervangende auto mee. We nemen de complete schade-afhandeling van u over. De schade wordt hersteld volgens de FOCWA-eisen en er worden uitsluitend originele nieuwe onderdelen gebruikt.

Bij een total-loss-schade kunt u er op rekenen dat de juiste dagwaarde voor uw auto wordt bepaald. Daarnaast helpen wij u bij het zoeken naar een passende nieuwe auto.

Voor schadeherstel van vervelende kleine parkeerdeukjes kunt u ook bij ons terecht. Vaak kan dit zonder spuitwerk, dit beperkt de kosten aanzienlijk. 

Ruitschade Powered by Dealerglass

Een sterretje in uw ruit? Dat is vervelend! Vooral ook omdat een sterretje vrij snel uit kan groeien tot een scheur. Als er een scheur in uw ruit zit, moet u de gehele ruit vroeg of laat vervangen. U kunt dit voorkomen door het sterretje vroegtijdig te laten repareren. Dit hoeft u in de meeste gevallen niets te kosten: vanaf een WA-beperkt casco bent u hier namelijk gewoon voor verzekerd! 

Wij zijn aangesloten bij Dealerglass. Dealerglass is een ruitschadeherstelformule voor merkdealers. Dealerglass zorgt dat U bij ons, uw vertrouwde merkdealer, terecht kunt voor ruitschadeherstel en regelt voor U de afhandeling met je lease- of verzekeringsmaatschappij. Niemand kent uw auto tenslotte beter dan wij dus U bent verzekerd van vakkundig ruitschadeherstel volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen. Wel zo veilig.

Waarom Dealerglass?
• Reparatie door uw erkende merkdealer
• Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
• Direct kalibratie van veiligheidssystemen
• Afspraak altijd bij uw eigen merkdealer
• Wij regelen alles met uw verzekeraar of leasemaatschappij

Door middel van uw groene kaart kunnen wij kijken of we deze mogen vervangen of repareren en welk eigen risico er voor u geldt.

 

K2Q5Ye4z2pH25rtQQWLSZJz8ag076HsBCzZlcZzc.jpg