Pechhulp

U moet er natuurlijk niet aan denken, maar het kan zomaar voorkomen dat u te maken krijgt met pech onderweg. Zelfs als u uw auto jaarlijks door ons laat onderhouden, is het mogelijk dat u om wat voor reden dan ook met uw auto langs de kant stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat we bij Autobedrijf GHV ook pechservice aanbieden.

Suzuki Pechhulp

Bij de aankoop van een nieuwe Suzuki of als u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, krijgt u de Suzuki Service Card cadeau. Met deze card kunt u altijd tussendoor even langskomen om gratis uw bandenspanning of oliepeil te laten checken, software-updates uit te laten voeren en zonder afspraak kleine reparaties te laten doen. Zo houden we uw Suzuki in topvorm, zonder dat u daarvoor iets extra betaalt.

1 jaar gratis Pechhulp

Mocht zich toch de situatie voordoen dat u met pech komt te staan, dan heeft u met deze pas ook 24/7 gratis pechhulp in heel Europa t.w.v. 100 euro. U hoeft daardoor geen andere pechhulp-verzekering meer af te sluiten.

Fiat Pechhulp

Tijdens de fabrieksgarantie van uw auto kunt u rekenen op 24-uurs pechhulpdienst. Na afloop van uw fabrieksgarantie kunt u op elk moment een ServicePlus pas afsluiten. Onafhankelijk van de kilometerstand of de leeftijd van uw auto.

Met de ServicePlus pas heeft u recht op vakkundige en snelle hulp bij pech onderweg in heel Europa. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.
Voor slechts € 52,50 per jaar biedt Fiat u de ServicePlus Pas aan die u dag en nacht, zeven dagen per week in heel Europa verzekert van snelle en vakkundige hulp. Bovendien biedt de ServicePlus Pas een aantal extra services:

- Gratis bandreparatie

- Gratis lampjes aan de buitenzijde vervangen

- Gratis reparatie van een ster of pit in de voorruit

- Gratis bijvullen van vloeistoffen tussen de onderhoudsbeurten door

- Gratis APK bij Onderhoud