Over Ons

Over ons

Autobedrijf GHV - Al ruim 50 jaar (ijzersterk in) gewoon goede service.

Welkom bij Autobedrijf GHV, uw Suzuki dealer en Fiat Specialist voor omgeving Venray. Een hecht, klantvriendelijk en servicegericht team staat voor u klaar om met een goede service u en uw auto mobiel te houden.

Historie

Autobedrijf GHV is opgericht in 1971 door de familie Ghielen uit Helden. GHV staat dan ook voor Ghielen Helden Venray. Huidige eigenaar Jac Vermeulen werkt al sinds zijn 16e jaar bij Autobedrijf GHV, Jac begon als pompbediende bij het toen nog aanwezige tankstation. Inmiddels ruim 40 jaar verder runt Jac samen met Sander Jansen de verkoop binnen Autobedrijf GHV.  De werkplaats wordt dagelijks gerund door Ed van Soest. Een hecht 'familiebedrijf' mag het dan ook wel genoemd worden. Samen met een team van monteurs, Bernie Vermeulen op de administratie en Ed van Soest samen met Trudy op de werkplaatsreceptie, staat dit team voor dagelijks voor u klaar! 

Nadat in 2010 de werkplaats compleet werd vernieuwd is kort daarna ook de showroom gemoderniseerd. Heden ten dage staat er aan de Stationsweg 183 in Oostrum een modern bedrijf; toekomstbestendig en eigentijds. 

Dealerschap 

Direct na de oprichting in 1971 werd er gestart met het Peugeot dealerschap. In 1982 werd dit dealerschap verruild voor het Italiaanse merk Fiat waar in 2006 Fiat Professional aan werd toegevoegd. In datzelfde jaar werden de activiteiten uitgebreid met verkoop en onderhoud van het merk Daihatsu. In 2018 is het dealerschap voor Suzuki in de plaats gekomen van Fiat en zijn we Fiat Service dealer. 

Benieuwd naar Autobedrijf GHV? In onderstaande bedrijfsvideo geven wij u een indruk van ons bedrijf. Bezoek ons bedrijf ook eens in Oostrum U bent van harte welkom!