• image

    Bel ons op
    0478-581154

  • image

    Openingstijden
    ma-vr: 9.00 - 18.00 uur, zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Diensten overzicht

Een uitgebreid aanbod van diensten

Al meer dan 40 jaar gewoon goed

Occasions


Bent u op zoek naar een jonge demonstratieauto met de kop eraf, of naar een betrouwbare occasion die niet zo vreselijk veel kilometers heeft gereden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons occasion aanbod wisselt zeer geregeld, we hebben voor ieder wat wils.

Een occasion zoeken doet u bij ons gewoon online, of u komt gezellig langs in onze showroom. Onze medewerkers staan daar voor u klaar, evenals een lekkere kop verse koffie. Wij geven graag advies en denken met u mee over de voor u meest geschikte auto.

Al onze auto’s worden aan een technische inspectie onderworpen en in de meeste gevallen zelfs technisch 100% in orde gemaakt alvorens ze te koop worden aangeboden. Een goede garantie en 12 maanden pechhulp voorziening maken het plaatje compleet. Wij hanteren geen kosten rijklaar maken voor onze occasions.

Bekijk onze occasions »

Gewoon goed onderhoud


Autobedrijf GHV  is het juiste adres voor een kleine of grote beurt of APK-keuring.
Onze ervaren medewerkers hebben alle kennis in huis om uw auto optimaal te onderhouden en te repareren. Onze werkplaats is voorzien van alle denkbare moderne techniek.

Onderhoudsbeurt
Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van uw auto. Onze werkplaatsreceptionist vertelt u graag precies wanneer uw auto welk onderhoud nodig heeft. Bij Autobedrijf GHV ieder automerk welkom.

APK-keuring
Onze monteurs, allen APK keurmeester, voeren de APK-keuring uit volgens de officiële richtlijnen van het RDW. Wij voeren de APK-keuring gratis uit, wanneer u deze combineert met een onderhoudsbeurt.

Carprof GHV
Wij zijn aangesloten bij Carprof. Hierdoor kunnen wij dagelijks rekenen op de technische ondersteuning van Carprof en Tech360. Tevens krijgt u 24 maanden internationale garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Airco service
Een airco verkoelt en zorgt dat de ramen niet beslaan. Daarom is het belangrijk dat de airconditioning goed wordt onderhouden. Een airco verliest jaarlijks zo’n 10% koudemiddel. Naast de koeling zorgt dit middel ook voor de smering van de airco. Door een gebrek aan smering kan schade ontstaan. Daarom nemen wij uw airco graag mee in het reguliere onderhoud.
Autobedrijf GHV heeft een gratis haal- en brengservice, gratis leenfiets of gratis vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel terwijl wij uw auto onderhouden.

Uw aankoop gewoon goed geregeld


U wilt uw auto aankoop financieren wij kunnen u helpen met de mogelijkheden

U bent van harte welkom bij ons  in de showroom om u vrijblijvend te laten adviseren over de mogelijkheden.
Meteen een afspraak maken.

Zelf uw kosten berekenen voordat u langs komt?
Dat kan eenvoudig via een van de onderstaande 4 calculators.
Bij vragen kunt ons altijd bellen of neem even contact op.

Fiat Private Lease
Bereken de Private Lease tarieven.

Fiat Financiering
Bereken eenvoudig de kosten van uw financiering.

Fiat Verzekering
Bereken eenvoudig de kosten van uw verzekering.

Fiat Extra Garantie
Bereken de kosten van uw garantie.

Uw auto gewoon goed verkocht


U wilt uw auto verkopen

U wilt uw auto verkopen, maar heeft geen zin in advertenties op internet met als gevolg dat u allerlei kijkers krijgt? Neem dan contact op met Autobedrijf GHV. Wij nemen u dit traject uit handen.

Wij bieden u een eerlijke prijs, zorgen voor vervoer en handelen de transactie ook financieel af. Zeker als u haast heeft en geen tijd en geld wilt verliezen door te adverteren in diverse media, is de inkoopservice van Autobedrijf GHV de oplossing.

Een auto zoek service die u verder brengt.


Op zoek naar een auto? Wij helpen u graag verder.

Staat de auto van uw dromen niet bij onze occasions? Of heeft u bij een ander autobedrijf een aantrekkelijke occasion gezien?  Autobedrijf GHV kan u helpen bij het zoeken of bij de aankoop van een auto bij een ander autobedrijf. Wij zorgen ervoor dat u de juiste beslissing neemt, niet teveel betaalt en de aanschaf en later de garantie afhandelt via Autobedrijf GHV. Wel zo vertrouwt!

Een auto kopen is voor de meeste mensen geen dagelijks werk. Bovendien heeft niet iedereen voldoende kennis van de technische aspecten van een occasion. Wij beoordelen de auto voor aankoop en u kunt de financiële afhandeling via ons bedrijf laten lopen. Zo heeft u ook recht op garantie via Autobedrijf GHV!

Autoschade herstel


Onverhoopt schade aan uw auto? Een ongeluk zit in een klein hoekje en dan is een kras of deuk snel gemaakt. Ook bij autoschade rekenen op de expertise van Autobedrijf GHV. Wij bekijken de situatie, geeft betrouwbaar advies en zorgt voor vakkundig herstel van uw autoschade.

Autobedrijf GHV werkt alleen met originele onderdelen en onderdelen van A-kwaliteit. De onderdelen die wij gebruiken bij het herstel van de schade zijn vaak dezelfde als die worden gebruikt in de fabriek. U bent er dus zeker van dat het autoschade herstel wordt uitgevoerd met onderdelen van hoge kwaliteit die specifiek bestemd zijn voor uw auto.

Autobedrijf GHV is aangesloten bij Schadegarant. Hierdoor kunt u met vrijwel elke autoschade bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle en volledige afhandeling. Autobedrijf GHV helpt u graag weer zo snel mogelijk de weg op in een goed herstelde auto! Neem gerust contact met ons op bij vragen of advies.

Autoverzekering


Ook voor een goede autoverzekering kunt u bij Autobedrijf GHV terecht.
Wij werken hiervoor samen met Carmeleon. Carmeleon is een speciale autoverzekering met een zeer klantgerichte aanpak.
Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie.

Kortom, bij Autobedrijf GHV bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd!

Enkele van de sterke punten van onze autoverzekering zijn:

* 3 jaar aanschafwaarde garantie

* Geen eigen risico bij reparatie via Autobedrijf GHV

* Scherpe premie

* Direct uw polis en groene kaart

* Reparatie bij Autobedrijf GHV

* Originele Fiat of Suzuki onderdelen bij reparaties

* Gratis vervangende auto

* Hulp bij opzeggen van uw huidige verzekering

* Dezelfde korting voor uw tweede auto

* No-claimbescherming mogelijk

 

Geïnteresseerd in een premieberekening? Vraag ernaar bij onze verkoopadviseurs!

Gewoon goed camperonderhoud


Autobedrijf GHV  is het juiste adres voor het onderhoud van uw camper.
Onze ervaren medewerkers hebben alle kennis in huis om uw camper optimaal te onderhouden en te repareren. Onze werkplaats is voorzien van een tweetal bruggen welke specifiek zijn ingericht op campers en bedrijfswagens.

Camper1
Onderhoudsbeurt
Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van uw camper. Onze werkplaatsreceptionist vertelt u graag precies wanneer uw camper welk onderhoud nodig heeft. Bij Autobedrijf GHV is elke camper, jong of oud, van harte welkom.

APK-keuring
Onze monteurs, allen APK keurmeester, voeren de APK-keuring uit volgens de officiële richtlijnen van het RDW. Wij voeren de APK-keuring gratis uit, wanneer u deze combineert met een onderhoudsbeurt.

Camper2

Meer weten? Neem gerust even contact op.

Een nieuwe auto, voor uzelf of voor de zaak

Bekijk de nieuwste modellen van Suzuki en Fiat

Meer weten? Bezoek onze showroom.

Ontmoet het GHV team

Uw nieuwe Fiat Financieren? We rekenen het graag voor u uit.